Hoivapalvelu

Kotitalousvähennys ja

palveluseteli

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat palveluitamme ostaessaan saada kotitalousvähennystä verotuksessa. Toimittamalla laskuerittelyt ja kuitit verottajalle verottaja myöntää verovähennyksen. Vähennys on 45 % palvelun hinnasta. Maksimi vähennys on 2400 €/henkilö (2016) ja omavastuu 100 €. Vähennyksen voi saada myös työstä, joka on tehty verovelvollisen, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten käyttämässä asunnossa. Vähennysoikeus koskee myös edellä mainittujen sukulaisten puolisoiden asunnossa tehtyä työtä.

>> Lisätietoa kotitalousvähennyksestä

Palveluseteli

Karhukunnissa on aloitettu palvelusetelin käyttö ja kokeilu jatkuu edelleen vuonna 2007. Palveluseteli on kunnan viranhaltijan myöntämä oikeutus käyttää palvelunantajarekisteriin valittujen palveluntuottajien palveluja.
Karhukuntien palveluseteli on 20 euron arvoinen (2016). Mahdolliset lisäkulut omavastuun muodossa maksaa palvelusetelin käyttäjä.

Palveluseteli myönnetään tilapäiseen kotipalveluun, omaishoidon sijaistukseen, siivoukseen, asiointiin ja pihatöihin. Palvelusetelin myöntää kunnan sosiaalitoimi harkintansa mukaan.

Lähetä sähköpostia tästä!

 

Etusivu
Hoivapalvelut
Kodinhoitopalvelut
Palvelukuvaukset
Sopimusasiakkaat
Etuudet
Hinnasto
Yhteystiedot